Σχετικά με εμάς

Για πάνω από 40 χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα παροχής καθαρού νερού. Γιατί σε όλους μας αξίζει ένας βελτιωμένος τρόπος ζωής.

ΙΔΡΥΣΗ
0
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
0
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0 +
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
0

Σχετικά με την Aquasana

Στην Aquasana πιστεύουμε πως το καθαρό νερό και το υγιές περιβάλλον είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία σε έναν ποιοτικό τρόπος ζωής και ευημερίας. Μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή των καλύτερων προϊόντων φίλτρων νερού, ούτως ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει εύγευστο, καθαρό νερό.

Βελτίωση για τους Ανθρώπους

Το νερό είναι σημαντικό για τη ζωή. Το σώμα μας αποτελείται παραπάνω από 70% από νερό και είναι σχεδιασμένο να θέτει προτεραιότητα το νερό και τα μέταλλα.  Το νερό με το οποίο ξεδιψάμε, πλενόμαστε και μαγειρεύουμε παίζει σημαντικό ρόλο στην γενική μας υγεία.

Τα Φίλτρα Πόσιμου Νερού της Aquasana χρησιμοποιούν την ανώτερη τεχνολογία φιλτραρίσματος για να παρέχουν την μέγιστη μείωση σε μολύνσεις του νερού, ενώ την ίδια ώρα διατηρούν τα θρεπτικά μέταλλα όπως το ασβέστιο, το κάλλιο και το μαγνήσιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές, εύγευστο νερό που παρέχει την καλύτερη ενυδάτωση για το ανθρώπινο σώμα.

Τα φίλτρα πόσιμου νερού μας είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό NSF για να μειώνουν 77 συνηθισμένες μολύνσεις του νερού, συμπεριλαμβανομένου πάνω του 96% της χλωρίνης, της χλωραμίνης και πάνω από 99% του μόλυβδου, του αμίαντου και των μικροοργανισμών.

Η Aquasana δεσμεύεται να μείνει πρωτοπόρα στους μηχανισμούς φιλτραρίσματος νερού και της καινοτομίας. Έτσι, οι πελάτες μας επωφελούνται από μια ποικιλία προϊόντων υψηλής απόδοσης που είναι οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Βελτίωση για το Περιβάλλον

Τα προϊόντα της Aquasana κατασκευάζονται με επίκεντρο το περιβάλλον. Όλα τα εξαρτήματα φίλτρων νερού μας είναι φτιαγμένα για όσο το δυνατόν λιγότερη σπατάλη, συμπεριλαμβανομένων και των επαναχρησιμοποιημένων, εξωτερικών θηκών των φίλτρων και τα φυσίγγια που είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και υλικά κομποστοποίησης. Επίσης τα επαναχρησιμοποιημένα, γυάλινα μπουκάλια νερού της Aquasana είναι μια έξυπνη επιλογή για τη μείωση της σπατάλης του πλαστικού μπουκαλιού στις χωματερές.  

Καλάθι αγορών
elGreek