ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Αγαπήστε ξανά τα μαλλιά και το δέρμα σας.

Μειώστε πάνω από 90% του χλωρίου για πιο απαλό δέρμα και πιο υγιή μαλλιά.

Αντίο Ρύποι

Δοκιμασμένο και πιστοποιημένο να αφαιρεί 90% της χλωρίνης από το νερό σας, για πλήρη προστασία.

Υγιή Μαλλιά & Δέρμα

Αφαιρέστε την έκθεση των μαλλιών και του δέρματος σας σε χλωρίνη και άλλα συνθετικά χημικά που μπορούν να σας προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και ξηρασία.

Χωρίς Προσθήκες

Το φυσικό κέλυφος άνθρακα καρύδας, φιλτράρει τη χλωρίνη καθώς έχει ένα δίχτυ από βλαβερούς άνθρακες, ώστε να παραμένετε φιλικοί προς το περιβάλλον.

Ευκολία στην Αναπνοή

Βελτιώστε άμεσα την ποιότητα αέρα, φιλτράροντας τα βλαβερά χημικά που εξατμίζονται στη ροή και μολύνουν τον αέρα που αναπνέετε.

Αξιόπιστη Ροή Νερού

Ο καλύτερος upflow σχεδιασμός που εξασφαλίζει μέγιστη επαφή του νερού με το φιλτράρισμα, ενώ διατηρεί την καλή πίεση του.

Φίλτρα Νερού Μπάνιου

Κέλυφος Καρύδας Άνθρακα + Κατοχυρωμένος Χαλκός-Ψευδάργυρος= Υγιές και Αγνό Νερό

Το πιστοποιημένο μας μέσο φιλτραρίσματος από τον οργανισμό NSF, αφαιρεί την χλωρίνη και άλλα βλαβερά χημικά, καθώς βελτιώνει την ισορροπία του pH για μια πιο υγιή εμπειρία μπάνιου.

Το φυσικό κέλυφος καρύδας από άνθρακα φιλτράρει τη χλωρίνη και άλλες μολύνσεις για καθαριότητα που την νιώθετε.

Το φιλτράρισμα KDF χαλκού-ψευδάργυρου μειώνει επίσης τη χλωρίνη και ενισχύει την ισορροπία του pH του νερού για μπάνιο.

Aquasana — άμεση αλλαγή με κάθε σταγόνα

Πλήρη Eξολόθρευση των Mολύνσεων

Τα καλύτερα αποτελέσματα της βιομηχανίας, για τη δική σας ηρεμία.

Χωρίς Προσθήκες

Κατά τη διαδικασία του φιλτραρίσματος, δεν προστίθενται χημικά.

Οι Κριτικές τα Δείχνουν Όλα

15,000+ πεντάστερες αξιολογήσεις από πελάτες σαν και εσάς.

Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε

Η ανατροφοδότηση σας μας δίνει ιδέες για καινοτομίες

Ανταλλακτικά

Αντικαθιστάτε τα φίλτρα σας τακτικά για να διατηρείτε τη ροή καθαρού, υγιούς νερού.

WATER FOR LIFE®

Τα φίλτρα αντικατάστασης παραδίδονται αυτόματα σε εσάς — εξοικονομείστε τώρα

Χωρίς συμβόλαιο, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% αντικατάσταση φίλτρου, εκτεταμένη εγγύηση και δωρεάν αποστολή. Αυτό είναι το Water for Life®.

Πώς Λειτουργούν τα Φίλτρα Μπάνιου;

Ένα φίλτρο μπάνιου προσκολλάτε στο τηλέφωνο του ντους για να αφαιρέσει τις μολύνσεις από το νερό που διαχέει. Τα φίλτρα αυτά εγκαθίστανται ξεχωριστά, ούτως ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σε όσα μπάνια θέλετε.

Τα φίλτρα μπάνιου δουλεύουν σαν δίχτυ που αρπάζει τις μολύνσεις προτού απελευθερώσει καθαρό νερό από το τηλέφωνο.

Μπορείτε επίσης να μειώσετε τις μολύνσεις νερού από το μπάνιο και ντους σας, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού για όλο το σπίτι και έτσι θα έχετε καθαρό, υγιές νερό από κάθε βρύση του σπιτιού.

Πλεονεκτήματα του να Χρησιμοποιείτε Φίλτρο Μπάνιου

Το νερό της βρύσης μπορεί να περιέχει χλωρίνη και συνθετικά χημικά που κάνουν κακό στα μαλλιά και το δέρμα σας. Αυτές οι ουσίες συνδέονται με μεγάλη ξηροδερμία που προκαλεί ζημιά στο δέρμα και εξολοθρεύει την λάμψη των μαλλιών.

Νιώστε τη διαφορά με το φίλτρο μπάνιου της Aquasana, το οποίο αφαιρεί 90% της χλωρίνης και άλλων μολύνσεων, για πιο δυνατά μαλλιά και πιο απαλό δέρμα.

Τι να Παρατηρήσετε Όταν Επιλέγετε το Καλύτερο Φίλτρο Μπάνιου

Πολλά φίλτρα μπάνιου είναι αναποτελεσματικά, λόγω στη χρήση απαρχαιωμένων τεχνολογιών που αποτρέπει το νερό να φιλτράρετε κατάλληλα ή δεν έχουν καλή απόδοση στην αφαίρεση των μολύνσεων. Αυτά πρέπει να κοιτάτε όταν ψάχνετε για φίλτρο νερού για μπάνιο:

Η Καλύτερη Απόδοση

Η απόδοση των φίλτρων μπάνιου σπάζει σε δύο παράγοντες:

Αποτελεσματικότητα– Αναλόγως με το πόσο καλά το φίλτρο αφαιρεί τις μολύνσεις

Ροή – Δείχνει πόσο γρήγορα το νερό φιλτράρετε, προκειμένου να απελευθερωθεί χωρίς να χάσει την πίεση του

Πολλοί κατασκευαστές συμβιβάζονται με έναν από τους δύο τομείς για να υπερέχουν στον άλλο, γι’ αυτό κάντε την έρευνα σας προτού αγοράσετε.

Βρείτε ένα φίλτρο που δουλεύει με τηλέφωνα για στάνταρ 2.5 γαλόνια ανά λεπτό, για να εξασφαλίζουν καλή πίεση νερού. Βεβαιωθείτε πως το φίλτρο αφαιρεί τη χλωρίνη μαζί με άλλα βλαβερά χημικά επίσης.

Το φίλτρο μπάνιου της Aquasana υπερέχει και στους δύο σημαντικούς παράγοντες απόδοσης. Το φίλτρο μπάνιο της Aquasana δουλεύει με το τηλέφωνο για 2.5 γαλόνια ανά λεπτό, ούτως ώστε να κρατήσετε την υπάρχουσα μπανιέρα και χρησιμοποιεί φυσικό άνθρακα  κελύφους καρύδας για να φιλτράρει τις μολύνσεις ενώ το μέσο χαλκού/ψευδάργυρου ενδυναμώνει την ισορροπία pH.

Υπέρτατος Σχεδιασμός

Τα φίλτρα μπάνιου είναι εμφανή όταν εγκαθίστανται, όποτε βεβαιωθείτε πως αυτά που θα επιλέξετε θα ταιριάζουν με την αισθητική του μπάνιου σας. Σκεφτείτε το χρώμα και τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου σας και αν προτιμάτε να αντικαταστήσετε τη παλιά σας μονάδα με ένα χαλαρωτικό χερούλι μασάζ χρώματος άσπρο ή μεταλλικό.

Ο σχεδιασμός μπορεί να παίξει ρόλο και στην απόδοση, γι’ αυτό επιλέξτε ένα φίλτρο μπάνιου που χρησιμοποιεί σύστημα upflow και αποτρέπει τις ραβδώσεις και τους φραγμούς. Όταν εφαρμόζετε έναν upflow σχεδιασμό, αυξάνετε την επαφή του νερού με το μέσο, για πλήρη φιλτράρισμα και υπέροχη ροή.

Εύκολη Εγκατάσταση/ Αντικατάσταση

Επιλέξτε ένα μακροχρόνιο φίλτρο που είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να αντικατασταθεί όταν χρειαστεί. Αποφύγετε ζημιές στα υδραυλικά, επιλέγοντας ένα φίλτρο που εφαρμόζει με τον εξωτερικό σωλήνα μπάνιου και μπορεί να αντικατασταθεί με ευκολία. Τα φίλτρα μπάνιου της Aquasana έχουν διάρκεια ζωής έξι μήνες και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν.

Θέλετε να μην έχετε την έγνοια παραγγελίας ανταλλακτικών; Μάθετε πως το αυτόματο πρόγραμμα παράδοσης της Aquasana, Water for Life®, μπορεί να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε τα φίλτρα εγκαίρως, χωρίς ανησυχίες και σε χαμηλές τιμές.

Καλάθι αγορών
elGreek