ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Αφοσίωση στο καθαρό, υγιεινό νερό.

Γνήσια ανταλλακτικά Aquasana για συνεχή απόδοση και επική αφαίρεση ρύπων.

Αντίο Ρύποι

Αποκτήστε υγεία και εύγευστο νερό από κάθε βρύση του σπιτιού, μειώνοντας τη χλωρίνη, τη γεύση και μυρωδιά, τα ίζημα, τα βαρέα μέταλλα, τα παρασιτοκτόνα, τους μικροοργανισμούς και πολλά άλλα.

Χωρίς Προσθήκες

Με την Aquasana μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως δεν προστίθενται χημικά κατά τη διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού.  

Καλύτερη Απόδοση & Αξία

Φιλτράρετε 15x περισσότερες μολύνσεις και λάβετε 20x παραπάνω χωρητικότητα με το πρωτοπόρο φίλτρο gravity pitcher.

Οικολογικό

Έχοντας στο επίκεντρο το περιβάλλον, τα φίλτρα μας έχουν διακριτικά κομμάτια αναλώσιμων για μειωμένη σπατάλη πλαστικού.

Εύχρηστο

Τα φίλτρα νερού μας φτιαχτήκαν για άμεση εγκατάσταση και αντικατάσταση φίλτρων, επειδή το καθαρό νερό δεν χρειάζεται να έχει περιπλοκές.

clean water doesn’t have to be complicated

Για όλο το σπίτι

Ανταλλακτικά

Αντικαθιστάτε τα φίλτρα σας τακτικά για να διατηρείτε τη ροή καθαρού, υγιούς νερού.

Aquasana — άμεση αλλαγή με κάθε σταγόνα

Πλήρη Εξολόθρευση των Μολύνσεων

Τα καλύτερα αποτελέσματα της βιομηχανίας, για τη δική σας ηρεμία.

Χωρίς Προσθήκες

Κατά τη διαδικασία του φιλτραρίσματος, δεν προστίθενται χημικά.

Οι Κριτικές τα Δείχνουν Όλα

15,000+ πεντάστερες αξιολογήσεις από πελάτες σαν και εσάς.

Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε

Η ανατροφοδότηση σας μας δίνει ιδέες για καινοτομίες

Ανταλακτικά για Μπουκάλια

Αντικαθιστάτε τα φίλτρα σας τακτικά για να διατηρείτε τη ροή καθαρού, υγιούς νερού.

WATER FOR LIFE®

Τα φίλτρα αντικατάστασης παραδίδονται αυτόματα σε εσάς — εξοικονομείστε τώρα

Χωρίς συμβόλαιο, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% αντικατάσταση φίλτρου, εκτεταμένη εγγύηση και δωρεάν αποστολή. Αυτό είναι το Water for Life®.

Πλεονεκτήματα Όταν Τακτικά Αντικαθιστάτε τα Φίλτρα Νερού

Τα φίλτρα νερού παρέχουν εξαιρετικό, υγιές και εύγευστο νερό στο νοικοκυριό σας. Όμως, όταν κάνετε πολύ καιρό να αλλάξετε τα φίλτρα νερού, μπορεί να κάνετε το σύστημα σας να σταματήσει να δουλεύει ή ακόμα και να γίνει πηγή βακτηρίων και μούχλας.

Σκεφτείτε το συσκευή φίλτρου σας σαν ένα σφουγγάρι που μαζεύει μολύνσεις όπως βακτήρια, κύστες, παρασιτοκτόνα και πολλά άλλα που παρουσιάζονται στις βρύσες σας. Αν δεν αντικατασταθούν στην ώρα τους, αυτές οι μολύνσεις θα συσσωρευτούν προκαλώντας το σύστημα να σταματήσει να δουλεύει. Το νερό ενδεχομένως να περάσει μέσα από αυτό το φίλτρο χωρίς να αφαιρέσει τις μολύνσεις ή ακόμα αυτές οι μολύνσεις να διαρρεύσουν στο νερό σας, προκαλώντας σας προβλήματα υγείας.

Αποτρέψετε τη διάλυση ή τη μόλυνση του φιλτραρίσματος νερού σας, ακολουθώντας τα πιο κάτω:

  • Μάθετε ποιο σύστημα φίλτρου και ποιο μοντέλο χρησιμοποιείτε
  • Μάθετε πότε πρέπει να αλλάξετε τη συσκευή φιλτραρίσματος
  • Μάθετε πως να αλλάξετε τη συσκευή φιλτραρίσματος νερού

Ανακαλύψτε πως το πρόγραμμα μας Water For Life μπορεί να αντικαταστήσει τα φίλτρα, οικονομικά!

Ποιο Σύστημα Φιλτραρίσματος της Aquasana Χρησιμοποιώ;

Δεν είστε βέβαιοι ποιο σύστημα χρησιμοποιείτε; Μπορείτε να βρείτε την απάντηση, επιλέγοντας έναν τύπο φιλτραρίσματος. Η Aquasana έχει 3 είδη συστήματος φιλτραρίσματος τα οποία είναι: πόσιμου νερού, ολόκληρου σπιτιού και μπάνιου.

Τα φίλτρα πόσιμου νερού περιλαμβάνουν αυτά του κάτω και άνω πάγκου συστήματα και το Claryum Countertop και το Clean Water Machine, οπότε ελέγξετε την κουζίνα για να δείτε ποιες λύσεις χρησιμοποιείτε. Μετά, ελέγξτε το ντους για να δείτε εάν τα φίλτρα ντους εγκατασταθήκαν στο τηλέφωνο. Τέλος, πηγαίνετε στην τοποθεσία όπου ο κεντρικός σωλήνας νερού εισέρχεται στο σπίτι σας (ενδεχομένως στο γκαράζ ή στο υπόγειο) και κοιτάξτε για μπλε δεξαμενές με όνομα Aquasana or Rhino® για να δείτε εάν έχετε ολοκληρωμένο σύστημα νερού για το σπίτι.

Αφού εντοπίσετε την μονάδα αντικατάστασης φιλτραρίσματος, δείτε τον αριθμό του μοντέλου στο σημείο πάνω από τη μονάδα φιλτραρίσματος για όλο το σπίτι ή πάνω στη μονάδα φιλτραρίσματος πόσιμου νερού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

.

Πότε Πρέπει να Αλλάξω τη Συσκευή Φιλτραρίσματος Νερού;

Ο συνιστάμενος προγραμματισμός αντικατάστασης ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση. Επιλέξτε το μοντέλο σας και δείτε τον προγραμματισμό αντικατάστασης πάνω στις οδηγίες εγκατάστασης. Κάποια μοντέλο απαιτούν πολλά στοιχεία για να αντικατασταθούν όπως pre και post filters, στα ολοκληρωμένα συστήματα σπιτιού. Κρατήστε αρχείο για το πότε ανταλλάχτηκαν τα φίλτρα ή απλοποιήστε τη διαδικασία με το αυτοματοποιημένο, οικονομικό πρόγραμμα ανταλλαγής μας Water For Life.

Λάβετε Συχνά Ανταλλακτικά Φιλτραρίσματος Νερού, Απευθείας στην Πόρτα σας

Το πρόγραμμα Water For Life το κάνει εύκολο να ανταλλάξετε τα φίλτρα σας εγκαίρως και χωρίς έγνοια. Είτε είστε ήδη πελάτης της Aquasana ή αυτό είναι το πρώτο σας σύστημα φιλτραρίσματος, το Water For Life σας διαβεβαιώνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για το πότε παλιώνουν τα φίλτρα σας. Τα πλεονεκτήματα του Water For Life περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη παράδοση όταν πρέπει να ανταλλαχτούν τα φίλτρα σας
  • 15% έκπτωση στα ανταλλακτικά φίλτρων
  • Δωρεάν αποστολή
  • Εκτεταμένη εγγύηση- δωρεάν αντικατάσταση των σημείων οποιαδήποτε ώρα τα θέλετε
  • Χωρίς Συμβόλαιο

Για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα Water For life, πολύ απλά βάλτε ένα προϊόν στο καλάθι σας χρησιμοποιώντας την επιλογή Water For Life ή απευθυνθείτε σε έναν από τους ειδικούς μας στο 7000 8 207 ή στο support@aquasana.com.

Πώς να Αλλάξω το Φίλτρο Νερού μου;

Το να αλλάξετε τα φίλτρα νερού της Aquasana είναι εύκολο! Όλα μας τα ανταλλακτικά φιλτραρίσματος νερού συνοδεύονται με ένα λεπτομερή οδηγό εγκατάστασης μαζί με εικόνες, κάνοντας τη διαδικασία πιο απλή.

Για περισσότερη βοήθεια, προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη:

ΔΕΥ-ΣΑΒ 8:00-18:00

Καλάθι αγορών
elGreek