Η Εγγύηση 30-ημερών «Απόλυτη Ικανοποίηση» της Aquasana

Κάθε προϊόν της Aquasana είναι εγγυημένο να αποδίδει στο επίπεδο και άνω των προσδοκιών σας, αλλιώς μπορείτε να μας το επιστρέψετε. Είναι τόσο απλό.

Η Aquasana έχει επιλέξει έναν απευθείας τρόπο μάρκετινγκ, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στους αγαπημένους μας πελάτες, στις πιο προσιτές τιμές. Εξολοθρεύοντας τους μεσάζοντες και ερχόμενοι σε απευθείας επαφή με τους κατασκευαστές, γλιτώνετε πάνω από 50% της τιμής του λιανικού εμπορίου.

Οποιαδήποτε στιγμή, εντός 30 ημέρων, ξεκινώντας από την ημέρα της παραγγελίας, μπορείτε να καλέσετε ή να μπείτε στο διαδίκτυο για να ζητήσετε Return Authorization Code (RAC). Ο κωδικός αυτός σας δίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων της τιμής αγοράς του προϊόντος/των προϊόντων που παραγγείλατε, χωρίς δυσκολία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε τον κωδικό αυτό στο εξωτερικό του πακέτο και να μας το επιστρέψετε και εμείς ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε την πλήρη τιμή του προϊόντος που επιστρέψατε. Παρακαλώ σημειώστε πως είστε υπεύθυνοι για τα κόστη επιστροφής (εκτός των συστημάτων για το σπίτι). Ο RAC πρέπει να φαίνεται έξω από το πακέτο. Δεν θα δεχτούμε μη εξουσιοδοτημένες επιστροφές.

Όλα τα προϊόντα της Aquasana είναι πιστοποιημένα στα υψηλότερα στάνταρ της βιομηχανίας και καλύπτονται από την Εγγύηση «Απόλυτη Ικανοποίηση» της Aquasana.

7000-8-207
info@aquasana.com.cy

Novel Suggestions Agencies LTD
11-13 Luther King, 6075, Larnaca, Cy

Καλάθι αγορών
elGreek