ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Πιείτε με αυτοπεποίθηση.

Τα βραβευμένα μας φίλτρα νερού αφαιρούν έως και 99% από 88 ρύπους
για να μετατρέψουν αμέσως το συνηθισμένο νερό της βρύσης σε καθαρό, υγιεινό νερό.

Αντίο Ρύποι

Αποκτήστε υγεία και εύγευστο νερό από κάθε βρύση του σπιτιού, μειώνοντας τη χλωρίνη, τη μυρωδιά & τις γεύσεις, τα ίζημα, τα βαρέα μέταλλα, τα παρασιτοκτόνα, τους μικροοργανισμούς και πολλά άλλα.

Χωρίς Προσθήκες

Με την Aquasana μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως δεν προστίθενται χημικά κατά τη διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού.  

Καλύτερη Απόδοση & Αξία

Φιλτράρετε 15x περισσότερες μολύνσεις και λάβετε 20x παραπάνω χωρητικότητα με το πρωτοπόρο φίλτρο gravity pitcher.

Οικολογικό

Έχοντας στο επίκεντρο το περιβάλλον, τα φίλτρα μας έχουν διακριτικά κομμάτια αναλώσιμων για μειωμένη σπατάλη πλαστικού.

Εύχρηστο

Τα φίλτρα νερού μας φτιαχτήκαν για άμεση εγκατάσταση και αντικατάσταση φίλτρων, επειδή το καθαρό νερό δεν χρειάζεται να έχει περιπλοκές.

Κάτω απο τον Πάγκο

Φίλτρα Άνω Πάγκου

Patented Claryum® Technology = Υγιή και Εύγευστο Νερό

Το ανεξάρτητα πιστοποιημένο φίλτρο μας Claryum® αφαιρεί τις περισσότερες μολύνσεις, ενώ διατηρεί τα φυσικά και ωφέλημα μέταλλα, μετατρέποντας το συνηθισμένο νερό βρύσης σε κάτι απίστευτο.

Τα Ion exchange και τα sub-micron φίλτρα επιτίθενται στα βαρέα μέταλλα, όπως το μόλυβδο και τον υδράργυρο, μαζί με τον αμίαντο και τις κύστες.

Ο ενεργός άνθρακα αφαιρεί φάρμακα, ζιζανιοκτόνα, παρασιτοκτόνα, PFOA/PFAS, VOCs και άλλα πολλά.

Ο αποτελεσματικός άνθρακας φιλτράρει χλωρίνη και χλωραμίνη από το νερό που πίνετε και τον αέρα που αναπνέετε.

Το επιλεκτικό φιλτράρισμα διατηρεί τα ωφέλιμα μέταλλα όπως το κάλλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο για ένα εύγευστο, φιλτραρισμένο νερό.  

Aquasana — άμεση αλλαγή με κάθε σταγόνα

Πλήρη εξολόθρευση των μολύνσεων

Τα καλύτερα αποτελέσματα της βιομηχανίας, για τη δική σας ηρεμία.

Χωρίς Προσθήκες

Κατά τη διαδικασία του φιλτραρίσματος, δεν προστίθενται χημικά.

Οι Κριτικές τα Δείχνουν Όλα

15,000+ πεντάστερες αξιολογήσεις από πελάτες σαν και εσάς.

Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε

Η ανατροφοδότηση σας μας δίνει ιδέες για καινοτομίες

Ανταλλακτικά

Αντικαθιστάτε τα φίλτρα σας τακτικά για να διατηρείτε τη ροή καθαρού, υγιούς νερού.

WATER FOR LIFE®

Τα φίλτρα αντικατάστασης παραδίδονται αυτόματα σε εσάς — εξοικονομείστε τώρα

Χωρίς συμβόλαιο, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% αντικατάσταση φίλτρου, εκτεταμένη εγγύηση και δωρεάν αποστολή. Αυτό είναι το Water for Life®.

Φίλτρα για Υγιές, Εύγευστο Νερό

Τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού είναι ένας γνωστός τρόπος για να λάβετε υγιές και πιο εύγευστο νερό, διότι αφαιρεί περισσότερες μολύνσεις από τις πλείστες pitcher-based επιλογές ή ακόμα και από τα εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, τα συστήματα φιλτραρίσματος κάτω από τον πάγκο σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε καθαρό νερό απευθείας από τη βρύση, χωρίς να καταλαμβάνεται μεγάλο χώρο του πάγκου ή του ψυγείου.

Το καθαρό και υγιές νερό είναι πολύτιμο. Εξάλλου, χρησιμοποιείτε το νερό για τόσα πολλά. – από το πλυντήριο μέχρι το πότισμα των φυτών και το γέμισμα των ποτηριών στο τραπέζι. Η πλειοψηφία των δήμων χρησιμοποιούν χημικά, όπως χλωρίνη και χλωραμίνη για να εξολοθρεύσουν τα βακτήρια από το πόσιμο νερό, όμως κατά τη διαδικασία τους ξεφεύγουν άλλες μολύνσεις που μπορεί να είναι βλαβερές για την υγεία σας. Γι’ αυτό σας προτείνουμε την εγκατάσταση των συστημάτων φίλτρου νερού κάτω από τον πάγκο, πάνω από τον πάγκο ή σε ολόκληρο το σπίτι.

Σε σύγκριση με τα πλείστα pitch συστήματα φίλτρου, το φίλτρο νερού της Aquasana κάτω από τον πάγκο μειώνει 15x περισσότερες μολύνσεις. Στην πραγματικότητα, η δοκιμή και πιστοποίηση του της τεχνολογίας φιλτραρίσματος Claryum® από τον οργανισμό NSF, αφαιρεί μέχρι και 99% των βλαβερών μολύνσεων, όπως του υδράργυρου, του φθοριδίου, του μόλυβδου, του αμίαντου και άλλων από τις βρύσες του νερού.

Διαλέξτε το Καλύτερο Φίλτρο Νερού για το Σπίτι σας

Η Aquasana προσφέρει πολλά συστήματα φίλτρου νερού για κάτω από τον πάγκο, που ταιριάζουν σε κάθε μοναδική ανάγκη του σπιτιού και της οικογένειας σας και πολλά από αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν μια αποτελεσματική βρύση που διανέμει το φιλτραρισμένο νερό.

Για να εντοπίσετε το καλύτερο φίλτρο νερού κάτω πάγκου για το σπίτι σας, διαβάστε το δικό σας water quality report και σκεφτείτε το επίπεδο φιλτραρίσματος που θα χρειαστείτε για να μειώσετε τις μολύνσεις από την περιοχή σας. Το δικό μας OptimH2O® Αντίστροφης Ώσμωσης + Claryum® σας προσφέρει ένα δυναμικό φιλτράρισμα κάτω πάγκου, όμως προσφέρουμε και πολλά άλλα συστήματα φιλτραρίσματος νερού κάτω πάγκου που είναι αποτελεσματικά στο να μειώνουν τις μολύνσεις και να προστατεύουν την υγεία της οικογένειας σας.

  • Claryum® 2-Stage : Μειώνει την παρουσία 77 βλαβερών μολύνσεων, συμπεριλαμβανόμενων του μόλυβδου και του υδράργυρου
  • Claryum® 3-Stage :  Μειώνει μέχρι και 99% του μόλυβδου και 76 άλλες μολύνσεις
  • Claryum® 3-Stage Max Flow : Μια ανανεωμένη εκδοχή του Claryum® 3-Stage, που τώρα έχει 44% πιο γρήγορη ροή και 800 γαλόνια φίλτρου
  • Claryum® Direct Connect :  Εύκολο στην εγκατάσταση με γρήγορη ροή νερού, φίλτρο που συνδέεται απευθείας με την υπάρχουσα βρύση και αφαιρεί μέχρι 99% των 77 βλαβερών μολύνσεων.

Όλα αυτά τα φίλτρα νερού κάτω από τον πάγκο είναι δοκιμασμένα και πιστοποιημένα να μειώνουν τη χλωρίνη, τη χλωραμίνη, τα ζιζανιοκτόνα, τα παρασιτοκτόνα, τα φάρμακα και άλλα πολλά από τη βρύση του νερού.

Αν προτιμάτε φίλτρο άνω πάγκου, τα συστήματα μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία φίλτρου Claryum® που είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό NSF και αφαιρεί μέχρι 99% του μόλυβδου, του αμίαντου, της χλωρίνης, της χλωραμίνης και 73 άλλες βλαβερές μολύνσεις  

OptimH2O® Αντίστροφη Ώσμωση + Claryum® Φίλτρο

Πώς να Εγκαταστήσετε και να Αντικαταστήσετε τα Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου μας

Το OptimH2O® Reverse Osmosis + Claryum® Filter είναι πρωτοπόρο στον τομέα τους, όσον αφορά την αποτελεσματική αφαίρεση των μολύνσεων του νερού. Αυτό το δυναμικό φίλτρο νερού κάτω πάγκου κατέχει τη μοναδική αποδεδειγμένη μέθοδο φιλτραρίσματος, που μειώνει σημαντικά την παρουσία 88 βλαβερών μολύνσεων, συμπεριλαμβανομένου 95% φθοριδίου και υδράργυρου, 99% μόλυβδου και αμίαντου και 97% της χλωρίνης, μαζί με πολλούς άλλους κινδύνους που ελλοχεύουν στις βρύσες νερού.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί πως μερικά άλλα συστήματα αντίστροφης ώσμωσης (RO) άθελα τους αφαιρούν υγιή μέταλλα, επηρεάζοντας τη γεύση και τα οφέλη υγείας του νερού. Όμως, η τεχνολογία επαναμεταλλοποίησης της Aquasana αποκαθιστά την ισορροπία του pH και διατηρεί τα σημαντικά στοιχεία που υπάρχουν φυσικά στο νερό, όπως το μαγνήσιο το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το κάλλιο, δίνοντας υπέροχη γεύση και αλκαλικότητα

Το να εγκαταστήσετε τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου μας είναι εύκολο. Κάθε σύστημα φίλτρο νερού κάτω πάγκου της Aquasana έχει τον δικό του λεπτομερή οδηγό εγκατάστασης, συνοδευόμενο με ένα βίντεο για να σας βοηθήσει στην εγκατάσταση. Οι αντικαταστάσεις είναι γρήγορες και εύκολες αλλά ποικίλουν σε συχνότητα και εξαρτώνται από την χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα μέσα στο φίλτρο νερού κάτω πάγκου, ελέγξετε τη σελίδα για αντικατάστασης φίλτρου κάτω ή άνω πάγκου.

Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου μας, την εγκατάσταση, την αντικατάσταση ή τα προϊόντα μας γενικά, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε για την εξυπηρέτηση σας.

Καλάθι αγορών
elGreek