ΠΑΓΟΥΡΙΑ ΝΕΡΟΥ

Εμφιαλώστε το δικό σας νερό.

Επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού για να είστε ενυδατωμένοι και υγιείς όλη την ημέρα.

Αντίο Ρύποι

Αποκτήστε υγεία και εύγευστο νερό από κάθε βρύση του σπιτιού, μειώνοντας τη χλωρίνη, τη γεύση και μυρωδιά, τα ίζημα, τα βαρέα μέταλλα, τα παρασιτοκτόνα, τους μικροοργανισμούς και πολλά άλλα.

Χωρίς Προσθήκες

Με την Aquasana μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως δεν προστίθενται χημικά κατά τη διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού.  

Καλύτερη Απόδοση & Αξία

Φιλτράρετε 15x περισσότερες μολύνσεις και λάβετε 20x παραπάνω χωρητικότητα με το πρωτοπόρο φίλτρο gravity pitcher.

Οικολογικό

Έχοντας στο επίκεντρο το περιβάλλον, τα φίλτρα μας έχουν διακριτικά κομμάτια αναλώσιμων για μειωμένη σπατάλη πλαστικού.

Εύχρηστο

Τα φίλτρα νερού μας φτιαχτήκαν για άμεση εγκατάσταση και αντικατάσταση φίλτρων, επειδή το καθαρό νερό δεν χρειάζεται να έχει περιπλοκές.

Γυάλινα Μπουκάλια

Ανοιξείδωτο Ατσάλι

Πλαστικά (BPA FREE)

Aquasana — άμεση αλλαγή με κάθε σταγόνα

Πλήρη Εξολόθρευση των Μολύνσεων

Τα καλύτερα αποτελέσματα της βιομηχανίας, για τη δική σας ηρεμία.

Χωρίς Προσθήκες

Κατά τη διαδικασία του φιλτραρίσματος, δεν προστίθενται χημικά.

Οι Κριτικές τα Δείχνουν Όλα

15,000+ πεντάστερες αξιολογήσεις από πελάτες σαν και εσάς.

Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε

Η ανατροφοδότηση σας μας δίνει ιδέες για καινοτομίες

Ανταλλακτικά

Αντικαθιστάτε τα φίλτρα σας τακτικά για να διατηρείτε τη ροή καθαρού, υγιούς νερού.

WATER FOR LIFE®

Τα φίλτρα αντικατάστασης παραδίδονται αυτόματα σε εσάς — εξοικονομείστε τώρα

Χωρίς συμβόλαιο, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% αντικατάσταση φίλτρου, εκτεταμένη εγγύηση και δωρεάν αποστολή. Αυτό είναι το Water for Life®.

Επαναχρησιμοποιημένα Μπουκάλια Νερού για Καθαρό Νερό, Όπου και Αν Πάτε

Ψάχνετε κάποιον τρόπο να αποκτήσετε καθαρό νερό καθώς φεύγετε; Μην ψάχνετε πέραν από την μεγάλη επιλογή επαναχρησιμοποιημένων μπουκαλιών νερού της Aquasana, με μεγάλη ποικιλία υλικών και εφαρμογών όπως ενσωματωμένο φιλτράρισμα, μόνωση και πολύχρωμα μανίκια σιλικόνης.

Τα μπουκάλια μας είναι σχεδιασμένα εργονομικά για να είναι άνετα καθώς τα κρατάτε, εύκολα στο άνοιγμα, στο κλείσιμο και καθώς πίνετε και γι’ αυτό είναι τα καλύτερα επαναχρησιμοποιημένα μπουκάλια της καθημερινότητας ή  του ταξιδιού. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας σε θέματα μπουκαλιών νερού, η Aquasana μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο μπουκάλι για τη δουλειά.

Πλεονεκτήματα των Επαναχρησιμοποιημένων Μπουκαλιών, Έναντι των Αναλώσιμων Πλαστικών

Αντί να αγοράζετε αναλώσιμα πλαστικά μπουκάλια, σκεφτείτε μια επαναχρησιμοποιημένη εναλλακτική που είναι καλύτερη για το περιβάλλον, το πορτοφόλι και την υγεία σας!

Από περιβαλλοντική άποψη, 60 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια παράγονται, μεταφέρονται και καταναλώνονται καθημερινά και είναι μεγάλη σπατάλη. Το κόστος συχνής αγοράς αναλώσιμων, πλαστικών μπουκαλιών ανεβαίνει γρήγορα. Αν κάθε άτομο σε μια τετραμελή οικογένεια πίνει 3 μπουκάλια καθημερινά και ανέρχεται στα 10 ευρώ, τότε αυτό μπορεί να γίνει 1000 ευρώ ετησίως . Το πιο σημαντικό από άποψη υγείας είναι πως το νερό στα αναλώσιμα μπουκάλια δεν ελέγχεται.

Για όλους αυτούς τους λόγους συστήνουμε επαναχρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού καθημερινής χρήσης ή ταξιδιού. Γεμίστε με φιλτραρισμένο νερό από το σπίτι ή σκεφτείτε ένα επαναχρησιμοποιημένο μπουκάλι με ενσωματωμένο φίλτρο όπως το Stainless Steel Insulated Μπουκάλι Νερού μας.

Διαλέξτε το Καλύτερο Μπουκάλι Νερού για τις Ανάγκες σας

Τα επαναχρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού της Aquasana προσφέρονται σε γυαλί soda-lime και stainless steel, δίνοντας σας την επιλογή να διαλέξετε το καλύτερο μπουκάλι νερού για τις ανάγκες σας.

Αν πίνετε πολύ νερό και γεμίζετε το μπουκάλι συχνά, τότε συστήνουμε το Stainless Steel Insulated Μπουκάλι Νερού με ενσωματωμένο φιλτράρισμα που μπορεί να φιλτράρει το 99% των μολύνσεων, συμπεριλαμβανομένου των βακτηρίων, του μόλυβδου και της χλωρίνης. Η δυνατότητα να φιλτράρει όπου και αν πάτε, καθιστά αυτό το μπουκάλι νερού ιδανικό για ταξίδι, για να μένετε ενυδατωμένοι χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα του τοπικού νερού.

Αν το Stainless Steel δεν ταιριάζει στο στυλ σας και θα προτιμούσατε να φιλτράρετε το νερό στο σπίτι, σκεφτείτε ένα από τα υπέροχα γυάλινα μπουκάλια νερού από γυαλί soda-lime. Προσφέρουμε μια ποικιλία από επιλογές μπουκαλιών νερού με μανίκια σε διάφορα χρώματα ακόμα και με πακέτα των 6 για κάθε μέλος της οικογένειας. Αν σας αρέσουν τα smoothies το πρωί, τα γυάλινα μπουκάλια μας έχουνε ένα μακρύ στόμιο που είναι ιδανικό για κάθε είδος ποτού!

Είτε τα επαναχρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού που επιλέξετε είναι φτιαγμένα από ατσάλι ή γυαλί, και οι δύο επιλογές είναι πολύ καλές εναλλακτικές στα πλαστικά μπουκάλια νερού. Δείτε τα μπουκάλια νερού μας για να μάθετε περισσότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε απορίες.

Καλάθι αγορών
elGreek