ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Κάντε ολόκληρο το σπίτι σας ένα υγιές σπίτι

Mετατρέψτε αμέσως το συνηθισμένο νερό σε καθαρό, εξαιρετικό νερό.

Αντίο Ρύποι

Αποκτήστε υγεία και εύγευστο νερό από κάθε βρύση του σπιτιού σας, μειώνοντας τη χλωρίνη, τις γεύσεις & μυρωδιές, τα ίζημα, τα βαρέα μέταλλα, τα παρασιτοκτόνα, τους μικροοργανισμούς και άλλα πολλά.

Χωρίς Προσθήκες

Με την Aquasana μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως δεν προστίθενται χημικά κατά τη διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού.  

Αξιόπιστη Ροή Νερού

Οι δεξαμενές της Aquasana φιλτράρουν έως και 8 γαλόνια νερού ανά λεπτό και διαχειρίζονται εύκολα τα πλήρη νοικοκυριά. Έχεις μεγάλο σπίτι; Οι ειδικοί στον τομέα μπορούν να σου προτείνουν μια λύση

Ευκολία στην Αναπνοή

Η χλωρίνη και οι μικροοργανισμοί μπορούν να εξατμιστούν στη ροή του μπάνιου σας, μολύνοντας τον αέρα που αναπνέετε. Φιλτράρετε το νερό που υπάρχει στο σπίτι σας για να βελτιώσετε τη ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Υγιή Μαλλιά & Δέρμα

Μειώστε την έκθεση των μολύνσεων του σώματος σας που μπορούν να σας προκαλέσουν ζημιά και ξηροδερμία. Κάνετε μπάνιο στο φιλτραρισμένο νερό της Aquasana για πιο υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά και δέρμα.

Αποσκληρυντές Νερού

Φίλτρα Χλωρίνης

Κάντε το δικό σας

Φτιάξε το δικό σου συστημα με βάση τις δικές σου ανάγκες

Όποιο και αν είναι το μέγεθος του σπιτιού σας, βρείτε το σύστημα φιλτραρίσματος νερού που σας ταιριάζει. Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας σήμερα, κάνοντας αυτήν την αλλαγή.

Aquasana - άμεση αλλαγή με κάθε σταγόνα

Πλήρη Εξολόθρευση των Μολύνσεων

Τα καλύτερα αποτελέσματα της βιομηχανίας, για τη δική σας ηρεμία.

Χωρίς Προσθήκες

Κατά τη διαδικασία του φιλτραρίσματος, δεν προστίθενται χημικά.

Οι Κριτικές τα Δείχνουν Όλα

15,000+ πεντάστερες αξιολογήσεις από πελάτες σαν και εσάς.

Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε

Η ανατροφοδότηση σας μας δίνει ιδέες για καινοτομίες

Φίλτρα Νερού Για Όλο το Σπίτι για Υγιές και Καθαρό Νερό από Κάθε Βρύση

Τα συστήματα φίλτρα νερού για όλο το σπίτι της Aquasana είναι μια ολοκληρωμένη λύση σπιτιού, φτιαγμένη για να μειώσει τις βλαβερές μολύνσεις από κάθε πηγή νερού στο σπίτι της οικογένειας. Είτε χρησιμοποιείτε νερό της πόλης ή του πηγαδιού, σας προσφέρουμε ένα σπιτικό σύστημα φιλτραρίσματος νερού που ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη. Προσφέρουμε το Rhino® 600,000 Gallons και το Rhino® 1,000,000 Gallons που είναι ολοκληρωμένα συστήματα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι, σχεδιασμένα να αντέχουν 6 και 10 χρόνια αντίστοιχα. Τα Rhino® Well Water με UV συστήματα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι, είναι φτιαγμένα για παροχή ποιοτικού νερού και αντέχουν μέχρι και 5 χρόνια.

Τα ολοκληρωμένα μας συστήματα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι μπορούν να διατηρηθούν πολύ εύκολα με το πέρασμα του χρόνου και συνοδεύονται μαζί με ένα pre-filter ίζημα που εξολοθρεύει την σκουριά, τη λάσπη και άλλα ιζήματα που παρουσιάζονται στο νερό. Το νερό μετά προχωράει μέσα σε δύο φίλτρα: Ένα ενεργό φίλτρο άνθρακα και ένα φίλτρο ψευδάργυρου, χαλκού και ορυκτής πέτρας, σχεδιασμένα να μειώσουν τις χημικές ενώσεις όπως τα παρασιτοκτόνα και διαλυόμενα στο νερό βαρέα μέταλλα, αντίστοιχα.

Τα Πλεονεκτήματα Ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος Φιλτραρίσματος Νερού για το Σπίτι

Όταν επενδύσετε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι, τότε αποκτάτε πιο υγιές νερό που τρέχει από κάθε βρύση του σπιτιού σας, πράγμα που σημαίνει πως έχετε καθαρότερο νερό στο μαγείρεμα, στο πλυντήριο, στο μπάνιο, στο ποτό και σε άλλα. Τα Rhino® συστήματα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι είναι δοκιμασμένα από τον οργανισμό NSF και πιστοποιημένα να μειώσουν μέχρι 97% της χλωρίνης και όλα μας τα ολοκληρωμένα συστήματα φιλτραρίσματος σπιτιού έχουν δοκιμαστεί ότι μειώνουν τις βλαβερές μολύνσεις όταν πίνετε νερό. Δείτε μερικά από τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου συστήματος της Aquasana:

  • Μειώνει τις μολύνσεις στο νερό σας
  • Πιο υγιή μαλλιά και δέρμα
  • Βελτιώνει τη γεύση και την ποιότητα των φαγητών και των ποτών σας
  • Παρέχει καλύτερο νερό για εσάς και τα κατοικίδια σας
  • Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, καθώς μειώνει τις μολύνσεις από το νερό

Τα Πλεονεκτήματα Ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος Φιλτραρίσματος Νερού για το Σπίτι

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι, προσθέτοντας conditioner νερού χωρίς άλατα για σταδιακή αποτροπή, χωρίς ζημιά, χημικά ή άλατα ή προσθέτοντας ένα UV φίλτρο για αναβάθμιση των βακτηρίων και προστασία από ιούς.  Το Pro-Grade κουτί εγκατάστασης μας σας προσφέρει ένα αναβαθμισμένο χώρο για ορείχαλκο που καθιστά το σύστημα αυτό εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση του. Προσφέρουμε εμείς ένα μεγαλύτερο Pre-Filter και Post-Filter που εντοπίζει τα εναπομείναντα ίζημα ή άνθρακες που μπορεί να έχουν διεισδύσει κατά το φιλτράρισμα. Για περισσότερη προστασία, συνδέστε το ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι, μαζί με ένα σύστημα για πόσιμο νερό.

Το να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για το σπίτι σας, είναι σημαντικό για εσάς και για την οικογένεια σας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγκατάσταση των συστημάτων φίλτρων νερού για το σπίτι ή για την επιλογή του κατάλληλου φίλτρου, τότε καλέστε μας στο 7000 8 207.

 

Καλάθι αγορών
elGreek